48. خوراكي هاي خنك
عموما" تعداد خوراكي هاي خنك كم مي باشد ولي در مواقعي بسيار مفيد و كارساز مي باشند مثلا" سعي كنيد در زمان سرما خوردگي از محصولات گرم و سرد چيزي تناول نكنيد و بيشتر از خوراكي خنك استفاده نمائيد.
در زير نام چند خوراكي خنك را مي آوريم
هندوانه- پرتقال – ليموشيرين – شلغم
در زير اسامي خوراكي هاي گرم و سرد را كه به صورت معمول در زندگي روزمره ما وجود دارد را به مختصر مي آورم
خوراکی های طبیعت گرم ( فشار خون را بالا میبرند و انرژی زا هستند که برای افراد دارای فشار خون وقند خون بسیار مضر میباشد )
ادویه ها : زنجبیل - فلفل سیاه - دارچین - زیره - کنجد
گوشتها : گوشت گوسفند و شتر بوقلمون - بلدرچین
میوه جات : خربزه - انگور - سیب - موز - گلابی - نارنگی - ترب سیاه
مصنوعات : کاکائو - شکلات - نبات - گز و عسل - انواع مربا ها
تنقلات : اکثر خشکبار بادام - کشمش - گردو - بادام هندی - پسته - انواع تخمه ها
خوراکیهای طبیعت سرد
گوشت گاو و گوساله - بز - ماهی -
میوه جات : هلو - شلیل - کیوی - گوجه سبز - نارنج - خیار - کدو - گوجه فرنگی - غوره - غیره
آبغوره - سرکه - تمر هندی - انواع آلوچه ها