15. چه غذاهایی را بیشتر بخوریم و خطرات ماست های چرب
بعد از پایان جنگ جهانی دوم پزشکان اروپایی متوجه شدند که آمار سکته قلبی و مغزی تا حدود 8 سال بعد از جنگ هم پایین بوده است ، زمانی که این موضوع را برسی کردند متوجه شدند در سالهای جنگ جهانی دوم مصرف گوشت و روغن و کره به شدت پایین بوده است و مردم برای فرار از گرسنگی رو به مصرف انواع سبزیجات آورده بودند به همین دلیل حتی سالها پس از جنگ آمار سکته قلبی و مغزی پایین بوده است. و از آنجای که بدن انسان از لحاظ دندانها ، اسید معده ضعیف، و روده بلند مشابه حیوانات گیاه خوار است، پس متوجه میشویم که انسان نیز طبیعتا گیاه خوار است و هرچه از این طبیعتش دور شود دچار امراض زیاد تری می گردد پس باید در نظر داشته باشید هر چه می توانیم از گوشت قرمز کم تر استفاده نمائید .
و راز طول عمر ما انسانها اول مصرف کم مواد غذای و مطلب دیگر استفاده از خوراکی های طبیعی است و مواردی که در تحقیقات دانشمندان مشخص شده است نمایانگر این است که مصرف خوراکی های زیر تاثیر عالی بر سوخت و ساز و تقویت جسم ما دارد که باید به صورت متداول از آنها استفاده نمود .
ماهی - تخم مرغ - سویا - گردو - نخود فرنگی - لوبیا سبز - موز - سیب - اسفناج - انواع کلم - سیر و پیاز - گوجه فرنگی - چای سبز - لیمو ترش - هویج - انواع آجیل - انواع سبزیجات - عسل - مقدار کافی آب نسبت به وزن ( هر دوازده کیلو یک لیوان آب 200 سی سی باید مصرف شود ) .
و خطر استفاده از ماست های بیش از یک و نیم درصد عوارض خود را به مرور زمان نشان میدهد و مانع از جذب کلسیم در بدن میگردد و چاقی مزمن را به همراه می آورد و میتواند مشکلات جدیدی را بوجود آورد .