کدام آجیل ارزش غذایی بیشری دارد ؟
در گذشته نه چندان دور برای پیشگیری از فاسد شدن مواد غذایی مخصوصا" آجیل آنها را بو داده و شور مینمودند و الان نیز وقتی آجیلی در
حال فاسد شدن میباشد آن را با نمک بو میدهند .
بهترین آجیل نوع خام آن میباشد که مصرف 30 گرم آنها در روز باعث کاهش کلسترول منفی و فشار خون میگردد و تقویت سیستم ایمنی بدن را بدنبال دارد ودر پیشگیری از سرطان ریه ، روده و پرستات جلوگیری مینماید . البته فوائد دیگری نیز دارد که هنوز به آن پی نبرده اند و یکی از بهترین خوراکی ها برای رشد کودکان میباشد